Electrical and Information Technology

Faculty of Engineering LTH | Lund University

First page

EITF45 Computer Communication, 2019/2020


Välkommen till kursen i Datorkommunikation!

200429: Alla som gjort omtentan ska nu ha fått besked via Canvas (email). 

200408:

Vi har gjort en grupp i vår Canvas-kurs för alla som anmält sig till omtentan. Om du inte varit med i Canvas-kursen tidigare så kan du ha fått en inbjudan via email, så kolla det. Jag har precis skickat ut ett meddelande via Canvas till alla som är anmälda till omtentan, så kolla att du fått detta också.

200331:

Enligt generellt beslut för LTH ska det gå att få även högre betyg på omtentan i april. Detta kommer i Datorkommunikation att genomföras via en muntlig tentamen på LTH. Om du får godkänt på omtentan så kommer du att bli kontaktad för mer information.

200325

Pga rådande omständigheter så kommer omtentan den 17/4 att vara digital och endast kunna ge betyg 3 (eller UK). För högre betyg gäller att du ska göra en muntlig tentamen senare.
 
Omtentan kommer även ENDAST att vara tillgänglig för de studenter som anmäler sig i tid.
 
Vi arbetar just nu med att hitta ett digitalt format för omtentan. Tentan kommer inte att se likadan ut som vanligt pga det digitala formatet. Mer information kommer att skickas ut den 7/4 till de som anmält sig till omtentan.
 
 

200212: Tentaresultatet finns nu i Ladok. Om du är godkänd på tentan så ser du totalpoängen i Ladok (med dugga). Om du är underkänd på tentan ser du poängen på Del A (med dugga) i Ladok. Tid för tentavisning kommer snart.

200117: Tentan idag (uppdaterad) Preliminära lösningsförslag

191220: Dugga-resultatet hittar du under fliken "Resultat" till vänster (längst till höger). Det funkar bara på skolans nät.

191202: Under fliken Resultat kan du följa dina godkända moment i kursen.

191128: Här hittar du de tentaexempel (med lösningar) som vi gått igenom på föreläsningarna.

191121: Kurslitteratur för Föreläsning 9: Routing hittar ni i Canvas under Filer => Kurslitteratur => Särtryck kap 8. 

191114: Detta header-blad delas ut på tentan.

Kursen har en Facebook-grupp som det är frivilligt att gå med i.

Huvudbok är den svenska boken "Datakommunikation och Nätverk" av Maria Kihl och Jens A Andersson. Om du hellre vill ha en engelsk bok så kan du köpa den amerikanska boken W. Stallings "Data and Computer Communication". Böckerna säljs av KFS och vi kommer att ge läsanvisningar till båda böckerna.

Notera: Den nya upplagan av Datakommunikation och Nätverk kommer vid årskiftet men vi kommer att köra läsanvisningar till båda upplagor under flera år för att underlätta för er som köper begagnat. 

För frågor kring anmälan och registrering, kontakta vår kursadmin Erik Göthe. Du kan själv kursregistrera dig i Ladok. Om du ska omregistrera dig på kursen så kontaktar du Erik Göthe så fort som möjligt. 

För frågor om projektet, kontakta Kaan Bür.

För frågor om övningarna eller laborationer, kontakta William.

För andra frågor, kontakta kursansvarig Maria Kihl.