Epic Characters

Sammanfattning

Det finns bara en sak i världen som är coolare, bättre och mer prestigefyllt än en temperaturmätare och det är en temperaturmätare med extern lagringsfunktion! Otroligt nog är det precis vad vi lyckats åstadkomma och resultatet av många slitsamma timmar finns att beskåda på denna hemsida. Vi ber dig därför att sätta på lite mysig musik, koka en kopp te och börja klicka dig runt på hemsidan. Kanske vill du ta en liten titt på kopplingsschemat? Eller varför inte få en lite mer detaljerad bild över projektet och läsa rapporten? Kanske känner du dig till och med så klar i skallen att du vågar lusläsa och försöka förstå källkoden?

Prototypen är konstruerad och programmerad av Ludwig Zivkovic Rosendal, Erik Enfors och Carl Mikael Widman under handledning av Bertil Lindvall. Projektet genomfördes under vårterminen 2016 i kursen Digitala Projekt på Lunds Tekniska Högskola. Prototypen är en temperaturmätare med en extern USB-lagring.

Syftet med projektet är få testa på industriellt utvecklingsarbete från idé till färdig prototyp. Syftet med prototypen är att kunna få en historisk överblick över temperaturen samt få varningar då temperaturen är för varm eller kall.