Nummerpresentatör

Kursen Digitala Projekt skiljer sig avsevärt från alla andra kurser vi har läst under vår studietid vid LTH. För första gången kände vi oss mer eller mindre fria att välja både vad vi vill göra och hur vi skulle gå tillväga. Den friheten lockade oss till kursen och gjorde hela den tid vi spenderade på projektet till oerhört intressant och mycket givande.
Att inte ha klara direktiv om hur ett arbete ska utföras sätter å andra sidan press på en och är oftast tidskrävande. Att uppskatta en rimlig tid för en konstruktion är inte heller det lättaste, speciellt om allting är nytt för en.Av den anledningen tyckte vi att det var bäst att välja ett redan befintligt förslag. Nummerpresentatör blev ett självklart val.

Konstruktionen och programskrivningen, under de 7 veckorna kursen pågick, genomfördes till största delen självständigt och vårt arbete resulterade i ett välfungerande nummerpresentatör.

Kursen Digitala Projekt kan läsas av både erfarna konstruktörer och programmerare och de som inte känner sig riktigt hemma på dessa två områden; detta mycket tack vare handledarens hjälpsamhet och tillgänglighet.

Kursen rekommenderas varmt till alla nyfikna teknologer.

Noggrannare beskrivning av vårt arbete och den färdiga konstruktionen finns i en rapport hos Tekniska gruppen på it-institutionen.

Alex Hamidian
Velimir Karadzic